Heytens - 2022

Hema Schilde als eerste in een nieuw jasje

Vernieuwing op drie dagen
Die herinrichting in Schilde gebeurde trouwens razendsnel, want er waren slechts drie dagen voor nodig. Het is dan ook de bedoeling dat de komende maanden maar liefst drie winkels van Hema per week vernieuwd worden.

“Hema richtte haar winkels in Barcelona, Parijs en Londen al eerder zo in. We passen dat vernieuwde winkelconcept nu ook toe in heimat Nederland, België en Luxemburg. Na een testfase in onder meer Hasselt en Tienen, was Schilde aan de beurt als eerste kleine winkel”, zegt Carla Velghe, Country Manager voor België en Luxemburg aan GVA.

In dat nieuwe concept moeten klanten de verschillende producten eenvoudiger terugvinden. Daarom wordt er nu gebruik gemaakt van verschillende werelden, die het assortiment op een logische manier bundelen.

“Vroeger stond alle ondergoed, van kinderen over mannen tot dames, samen. Nu creëren we voor elke doelgroep een aparte hoek met naast slipjes en onderhemdjes ook bijhorende spulletjes zoals make-up en zo. Die werelden kregen een stijlvolle heldere aanduiding in blokletters, hoog aan het plafond en goed zichtbaar vanuit alle hoeken van de winkel”, aldus regiomanager Tanja De Groof.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis