Alvo - April/Mei

Grootste franchise-fitnessketen ter wereld ziet België als voorname groeimarkt

Wat onderscheidt Anytime Fitness?

Anytime fitness biedt het gemak om de hele dag de mogelijkheid te hebben om in de buurt te kunnen sporten, persoonlijke aandacht en betaalbaarheid zijn daarbij de uitgangspunten. Sinds de oprichting in 2002 in Amerika is het bedrijf flink gegroeid. Anytime Fitness is uniek dankzij een perfecte combinatie van vele factoren. Het gemak en de betaalbaarheid van het product, voor zowel franchisenemers als leden, is slechts een van de vele succesfactoren. De plek in de samenleving, de rol die de club lokaal speelt en de mate waarin cliënten naar hun gewenste doelen en resultaten gecoacht worden zijn uniek in de markt.

Sinds 2015 actief in België

“Altijd open, betaalbaar, een veilige omgeving, hygiëne en aandacht.” Zo omschrijft Ronald Beks , eigenaar van Anytime Fitness in Neerpelt, het concept.Op elk moment van de dag de mogelijkheid om te sporten, dag en nacht. Dat bestond nog niet in België. “Leden kunnen met een sleutel 24 uur per dag toegang krijgen”, zegt Ronald. “Uniek is dat dezelfde sleutel je wereldwijd tot meer dan 3500 Anytime Fitness clubs vrije toegang geeft.”

Groeiplannen op de Belgische markt

Het succes van Anytime Fitness in Nederland en België is goed af te lezen aan de groei van het aantal franchisenemers die nu hun tweede of volgende licentie afnemen. Die groei in clubs die succesvol operationeel zijn, kunnen volgens Petro Hameleers, verantwoordelijke voor Anytime Fitness in de Benelux, uitsluitend gerealiseerd worden door:

• krachten te bundelen

• samen te werken

• elkaar alert te houden

• van en met elkaar te leren

“Continu zijn wij bezig om ons verder te ontwikkelen. Binnen de Anytime Fitness Benelux familie krijgen de ondernemers de hulp en steun die hen in staat stelt het beste uit zijn of haar bedrijf te halen.” Aldus Petro Hameleers.

Wilt u ook deel worden van het succes van Anytime Fitness?

Ga dan met ons in gesprek en overtuig uzelf van de unieke kans voor franchising met Anytime Fitness en de hulp, de steun en de expertise van ons team van het Anytime Fitness Benelux hoofdkantoor.

Maak kennis met Anytime Fitness, op 14 april in Neerpelt

Op vrijdag 14 april 2017 bent u uitgenodigd om kennis te maken met de mogelijkheden die het Anytime Fitness concept u biedt met betrekking tot ondernemen in België. Tussen 14 en 16 uur informeren Franchise Recruiter Isabelle Lietaer en Master Franchisegever Petro Hameleers van Anytime Fitness Benelux u over de formule.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis