Gecon

Grootste franchise-fitnessketen, Anytime Fitness, ter wereld ziet Belgie als voorname groeimarkt

Wat maakt Anytime Fitness anders dan anderen?

Anytime fitness biedt het gemak om de hele dag de mogelijkheid te hebben om in de buurt te kunnen sporten, persoonlijke aandacht en betaalbaarheid zijn daarbij de uitgangspunten. Sinds de oprichting in 2002 in Amerika is het bedrijf flink gegroeid. Anytime Fitness is uniek dankzij een perfecte combinatie van vele factoren. Het gemak en de betaalbaarheid van het product, voor zowel franchisenemers als leden, is slechts een van de vele succesfactoren.

Sinds 2015 actief in Belgie

“Altijd open, betaalbaar, een veilige omgeving, hygiëne en aandacht.” Zo omschrijft Ronald Beks eigenaar van Anytime Fitness in Neerpelt, het concept.
Op elk moment van de dag de mogelijkheid om te sporten, dag en nacht. Dat bestond nog niet in België. "Leden kunnen met een sleutel 24 uur per dag toegang krijgen", zegt Ronald. "Uniek is dat dezelfde sleutel je wereldwijd tot meer dan 3000 Anytime Fitness clubs vrije toegang geeft."

Dat het concept ook in Belgie succesvol is, blijkt uit het feit dat de aanvragen vanuit Belgische ondernemers talrijk zijn. Inmiddels zijn 4 clubs operationeel. Er is een Anytime Fitness club in Neerpelt, Maaseik, Hamont-Achel en Kalmthout.

Groeiplannen op de Belgische markt


Het succes van Anytime Fitness in Nederland en België is goed af te lezen aan de groei van het aantal franchisenemers die nu hun tweede of volgende licentie afnemen. Begin 2017 opent de eerder genoemde Ronald Beks, die de eerste club op Belgisch grondgebied opende, samen met zijn vrouw Annette alweer hun tweede vestiging. Dit keer in Lommel.

Die groei in clubs die succesvol operationeel zijn, kunnen volgens Petro Hameleers, verantwoordelijke voor Anytime Fitness in de Benelux, uitsluitend gerealiseerd worden door:

    • krachten te bundelen
    • samen te werken
    • elkaar alert te houden
    • van en met elkaar te leren

“Continu zijn wij bezig om ons verder te ontwikkelen. Binnen de Anytime Fitness Benelux familie krijgen de ondernemers de hulp en steun die hen in staat stelt het beste uit zijn of haar bedrijf te halen.” Aldus Hameleers.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis