Download Gratis uw Franchise startersgids

Groei mee en ontdek Anytime Fitness, in België, op de franchise discovery days

“Altijd open, betaalbaar, een veilige omgeving, hygiëne en aandacht”, zo omschrijft Ronald Beks, franchisenemer van Anytime Fitness in Neerpelt, de eerste vestiging in België, het concept. 

"Leden kunnen met een sleutel 24 uur per dag toegang krijgen", zegt Ronald. "Uniek is dat dezelfde sleutel je wereldwijd tot meer dan 3500 Anytime Fitness clubs vrije toegang geeft."

Groeiplannen op de Belgische markt

Het Anytime Fitness concept is gebouwd rondom gemak. Niet alleen voor de klant, maar zeker ook voor de eigenaar van de club. Zo is een vestiging eenvoudig van op afstand aan te sturen en hebben de meeste clubs na zes maanden hun break-even punt bereikt. De Anytime Fitness clubs zijn dichtbij de klant gevestigd, 24 uur per dag toegankelijk en kennen een aantrekkelijke prijsstelling. De compactere fitnesscentra worden dichtbij de klanten gevestigd. Op ‘zichtlocaties', ook in wijken en kleinere plaatsen.

Petro Hameleers, de man die Anytime Fitness vanuit de USA naar de Benelux haalde, vertelt: “Continu zijn wij bezig om ons verder te ontwikkelen. Binnen de Anytime Fitness Benelux familie krijgen de ondernemers de hulp en steun die hen in staat stelt het beste uit zijn of haar bedrijf te halen.” “Ik verwacht dat er meer en meer vraag komt naar fitnessprofessionals die mensen kunnen helpen en begeleiden bij hun leefstijl en gezondheid. Daarom werken onze trainers bij Anytime Fitness aan een structurele gedragsverandering waarbij voldoende beweging/sport en een gezonde voeding de basis vormen.”, aldus Isabelle Lietaer, verantwoordelijk voor de werving van Anytime Fitness franchisenemers in de Benelux.

Goede franchisenemers en goed personeel

Goed personeel is dan ook essentieel. “Het is van groot belang dat elke Anytime Fitness franchisenemer zijn personeel goed selecteert en voldoende screent op specifieke kennis en communicatieve vaardigheden. Anytime Fitness profileert zich als fitnessclub waar perfect opgeleide trainers werkzaam zijn, met specialisaties voor verschillende doelgroepen en waar de klanten bewust voor kiezen.” Onze franchisenemers selecteren wij ook op kwaliteit. Als Anytime Fitness franchisenemer ben je eigen baas, zonder er allen voor te staan. Isabelle geeft aan: “Anytime Fitness biedt een winstgevend businessmodel aan dat een mooie ROI kan opleveren. Hoe de zaak gevoerd wordt door de ondernemer is hierin bepalend.“

Wat kenmerkt de formule?

De belangrijkste kenmerken van de succesvolle franchiseformulezijn:

• Ondernemen met een beperkt eigen risico

• Snelle winstgevendheid

• Uitgebreide ondersteuning en scholing op het gebied van sales, marketing en retentie

• Individuele coaching

• Ambitie bij elke club om binnen 6 maanden het break-even punt te bereiken

• Financiële stabiliteit

 

Maak kennis met Anytime Fitness, op 14 april in Neerpelt 

Op vrijdag 14 april 2017 bent u uitgenodigd om kennis te maken met de mogelijkheden die het Anytime Fitness concept u biedt met betrekking tot ondernemen in België. Tussen 13 en 16 uur informeren Franchise Recruiter Isabelle Lietaer en Master Franchisegever Petro Hameleers van Anytime Fitness Benelux u over de formule. Vanzelfsprekend heeft u ook de gelegenheid tot het stellen van vragen. De Anytime Fitness Discovery Day wordt gehouden bij Anytime Fitness Neerpelt (Groenstraat 12, 3910 Neerpelt).

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Isabelle Lietaer via telefoonnummer +31 -6- 39428827.

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis