Joyn - 18/01/21-18/04/21

Go4Jobs versnelt met uniek business model op de Vlaamse uitzendmarkt

Tom Van Geystelen, managing director: “Dit concept is ‘the best of both worlds'. Met ons model trekken wij automatisch ervaren en gedreven mensen aan, die hun beroepservaring nu met een heel andere betrokkenheid kunnen invullen. Met hun kennis van de lokale marktsituatie en hun lokaal netwerk zullen ze nu eindelijk hun eigen zaak runnen, zelf hun doelgroepen bepalen en oplossingen aanreiken voor specifieke problemen die lokale KMO's ondervinden. Met de overkoepelende holding laten we hen toe zich op hun core business te focussen: ondernemen! Via ons ervaren service center ontlasten we hen van alle financiële, administratieve en organisatorische beslommeringen die gepaard gaan met de opstart en opvolging van een nieuwe zaak.”

Na 3 jaar staat de teller op 7 kantoren. Go4Jobs wil zijn lokaal netwerk sterk uitbreiden de komende 5 jaar over gans Vlaanderen.

Heb jij interesse in het openen van jouw eigen Go4Jobs uitzendbureau? Klik dan vrijblijvend op volgende link: http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=646


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis