Donutello - Banner September / Oktober / November

Go4Jobs ondernemend in talent

Vanuit zijn service center in Antwerpen ondersteunt Go4Jobs uitzend- en selectiekantoren in heel Vlaanderen. Stuk voor stuk zelfstandige uitzendondernemers die onder de Go4Jobs-vlag kunnen rekenen op verregaande ondersteuning op financieel, administratief en organisatorisch vlak.

Van passie tot resultaat

“We bieden ervaren professionals uit de sector de kans om van hun passie hun onderneming te maken”, vertelt Tom Van Geystelen, Managing Director van Go4Jobs. “Wie dat wil, kan laagdrempelig en zonder administratieve rompslomp instappen in ons participatieve franchisemodel. Onze uitzendondernemers worden hun eigen baas in hún regio, die ze als geen ander kennen. Die lokale aanpak is dé manier om een vertrouwensband op te bouwen met de lokale bedrijven en kandidaten, en zo tot de beste resultaten te komen.”

Mensgericht ondernemen

Niet alleen de Go4Jobs-uitzendondernemers zijn ondernemers pur sang, ze halen ook de ondernemer in de kandidaat naar boven. “Onze aanpak stoelt op de vraag: ben jij ondernemer van je eigen talent?”, gaat Tom verder. “We polsen naar de mens achter het talent. Zo inspireren we kandidaten om hun eigen geluk te maken bij het juiste bedrijf.”

“Tegelijk zijn we ook ‘ondernemers voor ondernemers'. Onze jobadviseurs gaan langs bij de lokale KMO's in hun regio om de bedrijfscultuur te vatten. Het resultaat is maatwerk. We matchen kandidaten met een job en bedrijf die bij hun persoonlijkheid passen, en daar heeft ook de werkgever baat bij. Want wie gelukkig is op de werkvloer, geeft het beste van zichzelf.”

Ambitieuze plannen, u ook?

Go4Jobs blikt ambitieus vooruit. “Dat ons uniek businessmodel werkt, hebben we de voorbije vier jaar bewezen”, besluit Tom. “Nu timmeren we verder aan duurzame groei. Tegen 2020 willen we 20 uitzendkantoren ondersteunen. Ondernemen zit ons immers in het bloed.”

Als uitzendondernemer meesurfen op het elan van Go4Jobs? Eén adres: ondernemen@go4jobs.be.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis