Registreren

Gloednieuwe Spar geopend in Bavikhove

Hoewel Stijn reeds 5 jaar werkervaring had als eerste verkoper bij Colruyt in Oostrozebeke en Xaviera 1 jaar gewerkt had bij Spar Sleidinge, kwamen ze pas een jaar geleden in contact met het Spar-ondernemerschap. Via de achterkant van een folder werden ze heel toevallig aangetrokken tot een artikel waarin stond dat Spar op zoek was naar nieuwe zelfstandige ondernemers. Nadat ze de eerste contacten hadden gelegd openden ze nu, exact een jaar later, hun eigen Spar-winkel.

De nieuwe Spar-winkel ligt op de verbindingsweg tussen Ooigem en Kerkove en situeert zich perfect binnen de dorpskern van Bavikhove. Stijn en Xaviera mikken vooral op het cliënteel uit de eigen streek, dat nu in eigen buurt de winkelaankopen kan doen.

In hun nieuwe Spar willen ze uitpakken met alle versafdelingen, charcuterie in bediening, een eigen beenhouwerij, een groot kaasassortiment en een huisbereide traiteur. Dagelijks zijn er ook verse leveringen van groenten en fruit. De klemtoon wordt ook in Spar Bavikhove op het vers gelegd. Stijn en Xaviera beschikken over 10 personeelsleden waarvan een vaste beenhouwer en enkele deeltijdse arbeidskrachten. Hun Spar-winkel beslaat 510 m² en her FVS 2000 kassasysteem wordt gebruikt.

Samen met een enthousiast team willen Stijn en Xaviera Spar Bavikhove uitbouwen tot een rendabele, klantvriendelijke en kwaliteitsvolle Spar-winkel waar het aangenaam en plezierig winkelen is. Op zondag gaan de deuren al om 7 u. open, met het grote assortiment in de bakkerij als absolute troef. Op vrijdag blijft de winkel open tot 20 u. om de laatwerkende mensen uit de streek de mogelijkheid te bieden de nodige aankopen te kunnen doen.

De klantenreceptie op 16 januari was alvast een schot in de roos. Het publiek was talrijk opgekomen om al een eerste keer kennis te maken met de nieuwe Spar-winkel. Uit de vele positieve reacties bleek alvast ook dat er duidelijk nood was een aan nieuwe Spar-winkel in Bavikhove. Stijn en Xaviera werden uitgebreid gefeliciteerd en met positieve commentaren overladen. Alvast een veelbelovende start voor Spar Bavikhove.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis