Download Gratis uw Franchise startersgids

Geslaagde Batibouw-editie voor Mobalpa Franchise

Ook dit jaar was de stand heel uitnodigend: vier keukens en een appartement vertegenwoordigden de expertise van het merk. Mobalpa heeft op de beurs kunnen laten zien hoe een volledige leefruimte het best wordt ingericht – een van haar grootste troeven. In de leefruimte was uiteraard een keuken aanwezig, maar daarbovenop ook een zithoek, dressing en badkamer.

Zeven lokale Mobalpa-distributeurs ontvingen de bezoekers in een feestelijke en ontspannen sfeer op de stand, om hen optimaal te informeren. Bijna 2500 catalogussen werden uitgedeeld en zo goed als alle vragen konden ter plaatse beantwoord worden. Om meer tijd te kunnen spenderen aan de geïnteresseerden tijdens de beurs, stelden de Mobalpa-medewerkers een afspraak in showroom voor. Zo kan er na de beurs in detail worden nagepraat over hun projecten.

Om in de sfeer van de beurs te blijven, heeft Mobalpa enkele Batibouwconditties op poten gezet.. De promotie geeft tot € 2000 aan opties en is er duidelijk een verhoogde interesse sinds het begin van deze actie. Het is duidelijk: zelfs na de beurs is Batibouw niet weg te denken!

à propos de MOBALPA 

Mobalpa is specialist in keukens, badkamers en opbergmogelijkheden en maakt deel uit van de Fournier-groep. De maatschappij werd opgericht in 1907 toen Eugène Fournier zijn houtbewerkingsmagazijn opende in de buurt van Thônes (Haute Savoie). Het merk zelf werd in 1949 gecreëerd door zijn zonen Marcel en Paul, die op dat moment keukens kast per kast aanbieden. In de jaren '70 stelt het merk de eerste geïntegreerde keukens voor en zorgen ze voor innovatie. In 1992 breidt MOBALPA zijn aanbod uit met badkamers en accessoires (MOBALPA Sélection). Het aanbod wordt in de jaren '90 vervolledigd met opbergmeubels en een sterke nadruk op meubels op maat.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis