Hulp bij juiste franchiseconcept

Geneviève Lethu viert 40 jaar franchise

De keten telt momenteel 80 verkoopspunten in Frankrijk, waarvan 72 franchises, naast 30 in het buitenland waarvan 4 franchises in België (Doornik, Waterloo, Sint-Pieters-Woluwe en Aalst, dat in december 2011 open ging).

Geneviève Lethu heeft begin dit jaar ook twee nieuwe ketens gelanceerd om in te spelen op de vraag van de gebruikers: Influences by Geneviève Lethu en L`Atelier Cuisinier by Geneviève Lethu.

Het kookatelier "L`Atelier Cuisinier" biedt producten in de 7 belangrijkste sectoren rond het bereiden van eten: kookgerei, keukengerei, accessoires, keukenmessen, textiel (vaatdoeken, servetten, schorten), kleine huishoudtoestellen en geschenken (een aanbod dat voor 70% bestaat uit producten van het merk Geneviève Lethu, en 30% nationale merken). Geen franchise in dit beginstadium maar wel exclusieve distributiecontracten.

Influences is een concept store voor binnenhuisinrichting van 300 m², vooral decoratie, met kleine meubels, decoratieve voorwerpen, tafellinnen, accessoires voor de badkamer en geschenken. Een concept dat geëxporteerd kan worden naar stadscentra, en dat in een eerste fase van start gaat met bijhuizen, vooraleer over te schakelen op de franchise, indien de eerste testen positief blijken.

Een markt waar er heel wat concurrentie is bij ons, met de franchisenetwerken Alice Délice en Les Secrets du Chef, die ook verder uitbreiden, en ook met winkels zoals Mmmmh! die eveneens kooklessen bieden naast de verkoop van keukengerei en high end voedingswaren.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis