Alvo - April/Mei

Geen plaats meer voor Apple Store op Gentse Korenmarkt

Het voormalige winkelcentrum 'Post Plaza' aan de Korenmarkt in Gent stond al sinds 2010 leeg en heropent binnenkort als MG Shopping Korenmarkt. Hoewel er al jaren geruchten rondgaan over het openen van een Apple Store in het historische gebouw, blijkt nu dat het nieuwe winkelcentrum volledig verhuurd is.

Het Nederlandse mode- en lifestylemerk Sissy-Boy en kleding- en schoenenketen Men At Work zullen volgende lente op de gelijkvloerse verdieping de deuren openen. Sissy-Boy zal er ook een koffieshop openen. Beide winkels zouden in elkaar overlopen zodat de bezoeker de indruk zal krijgen dat het om een en dezelfde winkel gaat.

Voor deze merken er hun intrek nemen, bijt Albert Heijn op 16 december de spits af. De Nederlandse supermarktketen zal er de volledige kelderverdieping bezetten. Het wordt voor Albert Heijn de derde vestiging in Gent, na die aan de Ghelamco Arena en die in de Overpoortstraat.

Op de bovenste verdieping van het Postgebouw zal er een boetiekhotel met 36 kamers komen. Dat zou tegen eind 2016 zijn deuren openen.Pb


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis