Heytens - 2022

Geen franchise voor Dille & Kamille

'We willen graag zelf meer controle hebben, omdat we zo vanuit ons eigen concept werken. Ik sluit niets uit, maar voorlopig werken we niet met franchisenemers. Vooralsnog kunnen we het zelf financieren en eigen winkels neerzetten.' Aldus Geels in het interview.

De keten die alleen producten verkoopt die gemaakt zijn van natuurlijke materialen opent binnenkort een nieuwe winkel in Alkmaar. Geels licht toe: ‘We doen het rustig aan. We zijn heel hard aan het groeien als we drie winkels per jaar openen'. Daar waar de Dille & Kamille keten ondervertegenwoordigd is in Brabant, liggen de meest voordehand liggende expansie-wensen richting Eindhoven, Den Bosch of Tilburg.

Geels vertelt dat Dille & Kamille in zijn ogen te maken heeft met een imagoprobleem. In zijn ogen is de keten meer een giftshop dan een warenhuis als HEMA. Geels meent dat er veel dezelfde productcategorieën zijn als bij HEMA maar dat de winkelketen niet op die manier bij mensen in hun hoofden zit.

Voor een rustige groei is bewust gekozen vertelt Geels. ‘Een van de lessen die ik heb geleerd is dat je consistent en consequent moet doorbouwen. Dat je dat wat je doet steeds beter moet doen.'


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis