Heytens

GastrOselekt Franchise

BVBA Smart WVL
BVBA Smart WVL

Informatie GastrOselekt Franchise

Het basisidee van GastrOselekt Marketing is geniaal in z’n eenvoud en een bewezen gat in de markt.

GastrOselekt creates dinerdeals

Elke dag selecteren we, samen met de franchisenemers, handmatig de beste dinerdeals met restaurants in Vlaanderen. In samenwerking met onze geselecteerde restaurants stellen wij (prijs)aantrekkelijke dinercampagnes op maat samen.

Samen met onze partners/distributeurs supermarkten en het totale middenstandskanaal slagers - bakkers - tankstations – juweliers – optiekers – boetieks, KMO’s, … hebben we slechts één doel voor ogen nl. een zo hoog mogelijke conversie realiseren.

Het unieke van ons product is dat de DinerCheque verkoopbaar en inzetbaar is bij iedere doelgroep. Of het nu is om klanten te binden of om nieuwe te winnen, als product- of opendeurondersteuning, als relatiegift,… kortom het is super waardevol om te schenken en attentievol om te krijgen.

GastrOselekt ontwikkelde het “Diner Marketing concept” op maat. Enerzijds om restaurants hun lege tafels te vullen op minder drukke momenten. Anderzijds ontwikkelde het GastrOselekt marketing team met een zee aan ervaring en expertise een klantenbinding en klantenwinning product (dinerCheque) die de bezitter (consument ) raakt met een hoge emotiegraad.

Een DinerCheque is voor iedere supermarkt, winkelier of KMO inzetbaar om klanten te overtuigen hun producten te kopen. Dank zij co-branding of de herkenbare samenwerking worden de klanten van GastrOselekt de distributeurs en de protagonisten.

GastrOselekt, en zijn franchisenemers, verzorgen het operationele gebeuren zoals de exclusief en op maat uitgewerkte campagnes, lay-out en drukwerken. Ook de communicatie van de boodschap naar de consument die gegarandeerd het koopgedrag van de klant zal verhogen hoort hierbij. De consument koning klant, die een DinerCheque als geschenk ontvangt en verzilvert in een te ontdekken GastrOselekt restaurant, vindt dit geweldig.

GastrOselekt zoekt actief naar gemotiveerde commerciële franchisenemers die een gat in de markt zoeken en dit voor de regio’s in de provincies West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant , Antwerpen en Limburg.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Diensten

Activiteit

GastrOselekt is een uniek succesvol loyalty concept in volle expansie in België

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

Franchiseinformatie

Training

Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer

Gemiddeld aantal FTE

1

Financieel

Totale investering

Verschillende formules beschikbaar

Instapkosten

Zal besproken worden tijdens eerste gesprek

Benodigd eigen vermogen

Zal besproken worden tijdens eerste gesprek

Royalties en andere bijdragen

Zal besproken worden tijdens eerste gesprek

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

2

Aantal franchise vestigingen

2

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen GastrOselekt Franchise


Nieuws over GastrOselekt
  • GastrOselekt : Nieuw op Franchise.be
    GastrOselekt : Nieuw op Franchise.be

    Het basisidee van GastrOselekt Marketing is geniaal in z’n eenvoud en een bewezen gat in de markt. GastrOselekt creates dinerdeals Elke dag selec...

250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis