ixina - Juni 2022

Fred DeLuca, medeoprichter van Subway is gestorven

Fred DeLuca leende op 17-jarige leeftijd 1.000 dollar om een sandwich shop te openen in Connecticut in de Verenigde Staten. Zijn shop groeide uit tot de één van de grootste fastfood ketens ter wereld. Afgelopen maandag stierf Fred DeLuca. Hij was 67 jaar oud.

Fred DeLuca werd in 2013 gediagnosticeerd met Leukemie en onderging sindsdien verschillende behandelingen. Hij bleef zijn functie als CEO van Subway lang behouden, maar gaf voor zijn dood nog de fakkel door aan zijn zus Suzanne Greco.

Hoewel Subway nooit precieze cijfers weggeeft, verklaarde Forbes dat het bedrijf in 2012 goed was voor zo'n 18 miljard dollar. Subway is in een snel tempo beginnen groeien nadat het merk in 1974 startte met franchising. Subway schakelde competitie uit door het hanteren van lage opstartkosten, lage prijzen en een nadruk op de versheid van hun producten in de marketingstrategie.

Hoewel het bedrijf door de jaren heen soms te maken kreeg met kritiek en enkele boetes heeft moeten betalen, blijft Subway een groot succesverhaal. Duizenden franchisenemers konden een mooie, goed draaiende zaak opbouwen en werden daarin bijgestaan via trainingen, marketingstrategieën en business begeleiding. PB

Bezoek onderstaande link voor meer informatie omtrent het openen van een Subway:
http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=636


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis