Pirtek - Maart/Mei

Francorp opent eerste Europese vestiging in Belgie

Met Nick Boury als managing director brengt Francorp Europe een uitgebreide lokale en Internationale ervaring mee die in combinatie met Francorp's succesvolle franchise ontwikkeling programma's garantie geven tot het begeleiden van succesvolle franchise gevers. Via hun wekelijkse seminaries over franchising verspreid over gans België worden bedrijven met interesse in het franchisen van hun concept zeer grondig ingelicht over deze uitbreidings methode en krijgen ze een goed overzicht over Francorp's bewezen methode.

Francorp heeft in de afgelopen 35 jaar meer dan 3.000 complete programma's ontwikkeld en heeft 10.000 bedrijven geadviseerd in de beoordeling naar de haalbaarheid van franchising. Francorp Europa combineert een niet te evenaren ervaring van meer dan 42 jaar in het verstrekken van professionele franchise consultancy.

Op vandaag heeft Francorp kantoren in Chicago, Japan, Maleisië, Thailand, Indonesië, Singapore, de Filippijnen, Dubai, Mexico, Centraal Amerika, Argentinië, Chili, België en is het grootste consultancy bedrijf in deze nichesector . Francorp specialiseert zich in franchising en andere uitbreidingsmethodes, waaronder licenties, dealers, distributeurs en directe verkoopprogramma's.

Francorp's klanten bestaan uit vele van de meest succesvolle franchise ondernemingen in deze sector. Wij hebben ervaring in elke branche gaande van onderwijs, productie, retail en dienstverlening, tot distributie en horeca. Tot Francorps klanten behoren bedrijven als Mc Donalds, IBM, Gant, Jimmy John's Gourmet Sandwiches, Holiday Inn, Hyatt, Siemens, TNT, Shell, Texaco, Hallmark kaarten en vele anderen. Francorp is consultant bij meer dan 200 van de top 500 franchises wereldwijd.

Om deel te nemen aan het “franchise your business” seminarie kunt een e-mail sturen naar coach-consult@skynet.be

Voor verdere informatie, gelieve www.francorp.com te bezoeken.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis