Download Gratis uw Franchise startersgids

Francorp lanceert unieke tool voor het rekruteren van franchisenemers

Het vinden van de geschikte franchisenemers is bij de meeste franchiseorganisaties een groot pijnpunt. Franchisebedrijven missen vaak de vereiste tijd en focus om op zoek te gaan naar specifieke profielen die geschikt zijn voor hun concept.

Francorp, marktleider in franchise en licentie consulting, heeft een nieuw succes georiënteerde dienst ontwikkeld die een oplossing biedt voor dit probleem: Franmatch. Franmatch is ontwikkeld om het matchen van franchisenemers aan franchisegevers op een veel gerichtere manier te kunnen realiseren. Het vult dus een gat in de markt en zorgt dat franchisegevers vlugger gekoppeld worden aan geschikte franchisenemers.

Nick Boury, zaakvoerder en franchise-expert van Francorp Benelux, legt uit hoe Franmatch inspeelt op de grote vraag vanuit franchisebedrijven. “We kregen heel regelmatig de vraag om dit reeds te doen voor bestaande klanten. De juiste match vinden tussen franchisenemer en –gever is geen evidente zaak. Wij zien in de markt dat dit voor de meeste franchisegevers een rem op de groei van het netwerk zet, aldus Nick Boury.

De unieke dienst Franmatch biedt hiervoor een oplossing en legt de focus op het vinden van de ideale match. Voor het ontwikkelen van de dienst baseert Francorp zich op hun jarenlange ervaring en expertise in franchising. “We spelen nu in op deze grote vraag door een ervaren franchisebroker in dienst te nemen die de franchiseverkoop uit handen zal nemen en de zoektocht naar de juiste profielen begeleidt ”, besluit Nick Boury. Franmatch biedt resultaat georiënteerde franchise makelaarij naar zowel nationale als internationale franchise gevers en master franchisenemers. PB


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis