Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

FranCorp brengt Dunkin' Donuts naar België

De Amerikaanse keten Dunkin' Donuts werd opgericht in 1950 en is intussen de wereldwijde marktleider in de verkoop van donuts. Het bedrijf staat met 11.500 verkooppunten op de achtste plaats in de prestigieuze Entrepreneur's Franchise List Top 500.

Het assortiment van Dunkin' Donuts wordt in meer dan 40 landen verkocht en bevat meer dan 50 verschillende soorten donuts, maar ook een uitgebreid gamma aan koffie's, bagels en muffins.

Francorp, marktleider in franchise en license consulting en van origine eveneens Amerikaans, heeft Dunkin Donuts kunnen overtuigen om zich te richten op de Belgische markt. “Na een evaluatie van het aanbod hebben we geconstateerd dat dit type concept nog niet bestaat op de Belgische markt”, zegt Nick Boury, zaakvoerder en franchise-expert van Francorp Benelux. “We hebben Dunkin' Donuts kunnen overtuigen om, samen met de juiste partner, de Belgische consument kennis te laten maken met hun sterk concept van hoge kwaliteit.”

Aan interesse blijkt er alvast geen gebrek. FranCorp evalueert momenteel al een aantal geschikte operatoren die de capaciteit hebben om zowel financieel, operationeel en logistiek meer dan 15 Dunkin' Donuts verkooppunten te openen in eigen beheer verspreid over de centrumsteden in België.pb

Klik hier voor meer informatie rond het openen van een Dunkin Donuts


Reageren


Reacties

  • Dubois

    Beste Wij wonen In België en we zouden graag een dunkin donut openen als wij zelf iets huren kunnen ju'lie dan bij ons leveren Mvg of hoe gaat het juist allemaal in zijn werk Mvg

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis