Cavavin - April

Franchising in de kijker tijdens ondernemen in Vlaanderen

Eveneens zal er een Franchise informatie platform aanwezig zijn waar algemene inlichtingen en advies kunnen ingewonnen worden omtrent franchising, licensing en commerciële netwerken. Via dit franchise.be informatie platform kan er informatie ingewonnen worden van meer dan 55 nationale en internationale merken die op zoek zijn naar de gewenste zelfstandige partners in Vlaanderen.

Overzicht van conferenties over franchising, licensing en commerciële netwerken :

12 stappen om franchise ondernemer te worden – opleiding sessie 80 min. (betalend)

De weg naar franchise ondernemerschap vereist een gedegen aanpak met kennis en appreciatie van de basis regels in franchising. In deze opleiding komt zowel de basis van franchise ondernemerschap als de juiste stappen naar het kiezen en onderhandelen met de juiste formule aanbod. U verlaat deze opleiding met een roadmap naar franchise ondernemerschap.

Ben ik geschikt als franchisenemer? - workshop 20 min. (gratis)

Niet iedereen voldoet aan de specifieke criteria van een franchisenemer. Gedurende deze workshop worden de verwachte eisen van een succesvolle franchisenemer in detail overlopen. Samen met de franchise expert doorlopen de deelnemers een zelfevaluatie test.

Hoe Franchisegever worden - workshop 20 min. (gratis)

Wanneer een succesvol concept zich verder wil ontwikkelen via de franchise methodiek vereist dit een specifieke aanpak die het lange termijn succes van het concept en de franchise onderneming garandeert. Aan de hand van een stappenplan wordt inzicht gegeven in de vereisten om het concept op een gecontroleerde manier uit te breiden op nationaal en Internationaal niveau.

Bezoekers voor ondernemen in Vlaanderen kunnen zich hier inschrijven : http://www.ondernemeninvlaanderen.be/nl/inschrijven


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis