Registreren

Franchising in België

Franchising Belgie

Franchising in België is één van de populairste vormen van ondernemen. Wist u dat ruim 70% van de winkels in een grote winkelstraat een franchise is? Veel van uw aankopen gebeuren in het verkooppunt van een franchisenemer, denk maar aan uw supermarkt, mode winkel, fastfood restaurant, uw zelfstandige bankier, etc. Franchising geeft u meer garantie op succes en verkleint het ondernemersrisico, en dat is nu precies waar ondernemers in België naar op zoek zijn. Lokaal Ondernemen met een gekende en bewezen formule zonder uw zelfstandige vrijheid te beperken. 

Internationale franchise formules in België of de internationale franchise formules die graag de Belgische markt willen veroveren, zijn dan ook op zoek naar goede en gedreven Belgische franchisenemers.

Wilt u meer weten over franchising in België?

Franchise.be is het grootste portaal voor franchise formules in België. U vindt een volledig aanbod aan franchise mogelijkheden op de Belgische markt, maar ook matchen wij u met de franchise formules die aan uw criteria voldoen. U vindt hier een volledig overzicht van de actieve franchisegevers in België. Daarnaast informeren we u graag over alle aandachtspunten wanneer u wilt starten als kandidaat franchisenemer in België. Lees hier meer over franchisenemer worden.

Belgische franchise formules?

Naast internationale franchise formules die graag willen starten op de Belgische markt, hebben wij ook een groot aanbod aan Belgische franchise formules die franchisenemers zoeken voor expansie in België. Schrijf u in op onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van franchising en commerciële netwerken in België.

Welke franchise in België past bij u?

Via een ingenieus franchise matching systeem kunt u gratis uw persoonlijk profiel aanmaken. Hierbij ontdekt u onmiddellijk welke franchise formules in België bij u passen. Doe de test en ontdek welke franchise formules bij u passen.

Schrijf je gratis in en kijk welke franchise formules bij u passen.

 

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis