Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Franchisenemer Kvik opent winkel via crowdfunding

Kapitaal Op Maat is een online platform dat investeerders en ondernemers bij elkaar brengt. Elke ondernemer met een financieel project kan dit via het platform aanbieden. Particuliere en zakelijke beleggers kunnen geld steken in dit plan.

Kapitaal Op Maat is in 2015 een samenwerking aangegaan met De Nationale Franchise Gids. De twee bedrijven hopen ondernemers te bereiken die op zoek zijn naar kapitaal. In oktober kwamen ze zo in contact met Ron Kramer. Ron is sinds 2011 vestigingsmanager van de Kvik-winkel in Hoofddorp. Kvik biedt keukens, badkamers en garderobekasten aan met een Deens design.

Eind 2014 vroeg de CEO van Kvik in Denemarken of Ron de winkel wilde overnemen als franchisenemer. Sinds 1 mei 2015 is Ron dan ook eigenaar van de winkel. Een deel van de financiering heeft hij zelf gedaan en Kvik/AS heeft de rest voorgeschoten. Voorwaarde was dat Ron de helft van de lening via een bank zou terug betalen.

In Kapitaal Op Maat vond Ron een betrouwbare partij om financiering te verkrijgen via crowdfunding. De financieringsaanvraag van Ron bedroeg € 90.000. Op vrijdag 13 november ging zijn aanvraag live via het online platform met groot succes. s'Avonds om 19.30 uur stond de teller al op 100% en kon Ron zijn financiering behalen op 1 dag tijd. PB

Voor meer informatie rond het openen van een KVIK, klik vrijblijvend op volgende link: http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=527


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis