Registreren

World Options

World Options

Informatie bedrijf

Wie is World Options?
World Options is wereldwijd actief en heeft lucratieve contracten gesloten met grote vervoerders als TNT, DPD, DHL, etc. Hierdoor biedt World Options transport oplossingen voor de klanten tegen uiterst scherpe voorwaarden. Via het online platform kan de klant eenvoudig voorkeuren invoeren zoals snelste vervoer, beste prijs of een bepaalde transporteur. Een ander belangrijk voordeel van World Options is dat het volledige transparantie geeft aan de klant voor wat betreft alle details van de verzending. Sinds de start van World Options in de Belgische en Nederlandse markt heeft het bedrijf een zeer positieve groei ervaren die in 2019 wordt doorgezet.

Franchisen met World Options
Met World Options begin je je eigen bedrijf in een markt met significante groei en ontwikkeling en met een bewezen succesfactor. Binnen onze franchise profiteer je van optimale en voortdurende begeleiding tijdens en na de start-up. Jouw succes is ons succes.

Als franchisenemer maak je een vliegende start, omdat je direct voordeel hebt van onze ervaring in deze industrie en een merk met een ijzersterke reputatie in verzend- en koeriersdiensten. Daarnaast helpen wij je bij het opstellen van een strategisch businessplan, steeds op basis van een beproefd en bewezen businessmodel.

Wij weten exact wat de markt vraagt qua transportoplossingen. Zo hebben wij een uniek systeem ontwikkeld waarin jouw klanten hun verzendingen ingeven en beheren, terwijl wij blijven fungeren als centrale backoffice en customer service support.

Als franchisenemer krijg je toegang tot dit volledig geïntegreerd systeem. Met onze ondersteuning en de opleidingen die wij jou bieden heb je alle mogelijkheid om een succesvol bedrijf op te bouwen in een groeiend segment van de markt!

Zie jij jezelf al eigen baas zijn van World Options? Reageer dan nu direct!


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit Specialist in het organiseren van transport (pakketten, express en pallets) voor het KMO, zowel nationaal als internationaal
Type franchise Franchise
Franchise sinds 2017
Franchiseinformatie
Contractduur 3 jaar
Training Volledig opleidingstraject door de franchisegever
Locatie omschrijving Werken vanuit thuis of een klein kantoor
Financieel
Totale investering

50.000 €

Instapkosten

25.000 €

Benodigd eigen vermogen

25.000 €

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 1
Aantal buitenlandse vestigingen

120

Aantal franchise vestigingen 140

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Blogs

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis