Registreren

Chicking

Chicking

Informatie bedrijf

ChicKing blijft aan populariteit winnen en gaat daarom uitbreiden naar Europa!
Kansen voor ondernemers!
ChicKing behoort met het concept tot de gevestigde orde in het Midden-Oosten en Azië en start nu haar uitbreiding in Europa. Daarom zijn wij op zoek naar ambitieuze horeca-ondernemers die samen met ons het concept op de Europese kaart gaan zetten.
- ChicKing zal de komende 5 jaar uitbreiden naar meer dan 500 vestigingen en in 2025 meer dan 1000 verkooppunten wereldwijd.
- ChicKing blijft innoveren om onderscheidend te blijven
- Het franchisebedrijfsmodel en de aanhoudende operationele verbetering resulteren in een bevredigend niveau van winstgevendheid voor alle franchisenemers
Wat ga jij je gasten bieden?
Original Fried Chicken: dé kip-favoriet die wereldwijd fans blijft winnen. Gemaakt van verse, dikke en sappige stukjes kip gemarineerd in een geheim recept van smakelijke en aromatische kruiden. Zacht gepaneerd in witte bloem met geheime ingredienten en uiteraard, perfect goudbruin gebakken. Voor de mensen die het niet pittig genoeg kan is er een extra pikante variant! Ook kinderen zullen smullen bij ChicKing; de speciale kindermenu’s vol voedzame en smakelijke gerechten zijn speciaal samengesteld!
Halal vormt een integraal onderdeel van de kwaliteitsverbintenis. Alle processen, van productontwikkeling en het ontwerpen van verkooppunten tot klantenservice, worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de hoogste normen niet alleen worden behaald, maar ook worden gehandhaafd. ChicKing is er trots op een van de leidende 100% Halal-conforme QSR's ter wereld te zijn.
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die ChicKing ambitieuze horeca-ondernemers kan bieden? Vraag dan snel meer informatie aan!


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Food
Activiteit

Chicking is de snelstgroeiende kip fast-foodketen ter wereld. Op basis van het geheime recept serveren zij de lekkerste gekruide kip in verschillen...

Type franchise Hard Franchise
Franchise sinds 2018
Franchiseinformatie
Contractduur In overleg.
Training U volgt een interne opleiding
Verzorgingsgebied Tenminste 40.000 inwoners.
Locatie omschrijving In de loop van het centrum
Gemiddeld aantal FTE 3
Financieel
Hoe is de aankoop geregeld?

Centraal

Totale investering

150.000 euro

Gemiddelde omzet per vestiging

600.000 - 900.000

Instapkosten

17.500 euro

Benodigd eigen vermogen

30.000 euro

Royalties en andere bijdragen

8%

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen -
Aantal buitenlandse vestigingen

144

Aantal franchise vestigingen -
Benodigd aantal m2 70 - 120

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Belgisch Franchise Nieuws

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis