Yves Rocher - Q4 2021

Franchisegevers en -nemers bij de laureaten van de Culina Awards 2012

De wedstrijd staat open voor elk etablissement dat actief is in de food service sector: snackbars, sandwich bars, restaurant- en hotelketens, cateringbedrijven, benzinestations en convenience stores, ... voor zover hun assortiment minstens een lunch bevat die niet duurder verkocht wordt dan 10 euro, ter plaatse te verbruiken of om mee te nemen.

Een jury van food experts heeft, onder voorzitterschap van Eric Boschman, de eerste 20 etablissementen genomineerd die de meest creatieve en kwalitatieve lunch aanbieden. Er werden ook punten gegeven voor de locatie (toegankelijkheid, ...) en het team (dienstverlening, ...). Men vindt er ketens terug uit de wereld van de franchise (franchisegevers en -nemers) in de verschillende regio`s van het land.

De eerste 3 laureaten van de Culina Awards 2012 zijn:

1e prijs: Brasserie du CHU (Luik)
2e prijs: Le pain quotidien (Mechelen)
3e prijs: Ellis Gourmet Burger (Brussel)

De 17 andere laureaten zijn, in willekeurige volgorde: Au Cornet d`Or (Dampicourt), le BHV (Brussel), Le café de la presse (Brussel), Callens Café (Brussel), Chez Franz (Brussel), Délifrance (Ruisbroek), Exki (Louvain-la-Neuve), Hop Dog (Brussel), Restaurant Ikea (Zaventem), Lunch Garden (Sint-Agatha-Berchem), Panos (Antwerpen), Point Chaud (Luik), Restaurant de l`Otan - Aramark (Brussel), Tasty -groupe Chirec (Brussel en Eigenbrakel), Go The Fresh way van Texaco en The Deli (Brussel).


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis