Franchise.be ontvangt meer dan 250 franchisekandidaturen op Franchising & Partnership in Brussel

Franmatch is een dienst, ontwikkeld door Franchise.be, om alle Belgische franchise-opportuniteiten af te stemmen op de noden van de kandidaat-franchisenemers. Aan de hand van een vragenlijst worden de starters begeleid naar een aantal geschikte franchisemogelijkheden waarover ze alle nodige informatie ontvangen.

Het is als kandidaat-franchisenemer vaak moeilijk om een juiste selectie te maken tussen de vele franchisemerken. Franchise.be biedt hierin hulp en begeleiding. "Onze website beschikt over talrijke kennisdossiers rond meer dan 55 franchisenemers", vertelt Nick Boury, zaakvoerder van Franchise.be. "Via deze dossiers proberen we starters op weg te helpen in het proces."

"Door de selectiecriteria van de kandidaat-franchisenemers toe te passen op de franchise-opportuniteiten van onze klanten kunnen wij onze merken een gerichte kandidatuur aanbieden en is de kandidaat-franchisenemer ook onmiddellijk op de juiste weg. Dit maakt dat alle partijen elkaar vlotter vinden", legt Nick Boury uit.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis