Download Gratis uw Franchise startersgids

Franchise.be begeleidt kandidaat-franchisenemers op de beurs Franchising & Partnership

Franchise.be is een gericht rekruteringsplatform waar potentiële franchisenemers in contact komen met diverse franchise concepten die actief zijn op de Belgische markt. Op de beurs Franchising & Partnership zal het portaal ‘Franmatch' lanceren, een concept dat kandidaat-franchisenemers actief helpt bij het vinden van een geschikte franchiseformule om zo de eerste stappen te kunnen zetten naar succesvol ondernemerschap.

Franchise-expert en eigenaar van Franchise.be, Nick Boury, legt uit waarom franchising het meest succesvolle startersmodel is voor zelfstandigen: “In het dagelijks leven worden we vaak geconfronteerd met franchise zonder dat we ons daarvan bewust zijn. Denk maar aan zelfstandig uitgebate supermarkten, banken, kledingwinkels en horeca. Vele starters overwegen om via een bestaand merk met een bewezen formule een vliegende start via franchising te nemen. Uit onderzoek is gebleken dat een franchisenemer veel meer kansen heeft tot slagen in vergelijking met andere starters. Dit komt door de ondersteuning, begeleiding en continue verbeteringen door de franchisegever. Hierdoor kun je je als zelfstandige concentreren op wat het belangrijkst is, namelijk het runnen van uw zaak.”

Bezoek de stand van Franchise.be op de beurs “Ondernemen – Franchising & Partnership” op 17 en 18 maart in Tours & Taxis te Brussel.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis