86471.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
€80.000
Totale inverstering
Vanaf €250.000
Instapkosten
€35.000 instapkosten €7.000 opleidingsfee
Gemiddelde omzet
)

Informatie Pokawa Franchise

POKAWA is vooral GOOD MOOD en GOOD FOOD!

POKAWA, marktleider in Europa biedt een restaurantconcept met als specialiteit de poké-bowl aan. Bij POKAWA zijn poké-bowls het assortiment van kleurrijke, voedzame, eenvoudige en onbewerkte producten die gerechten aanbieden die even mooi als heerlijk zijn! Een ruime keuze voor kinderen en een selectie van Bubble Tea maken ook deel uit van het POKAWA-aanbod.

Bij POKAWA worden bowls gemaakt in het bijzijn van klanten en deze zijn geschikt voor alle diëten. De menukaart wordt regelmatig vernieuwd volgens de seizoenen en trends om steeds nieuwe producten aan te bieden.

Klanten kiezen ervoor om ter plaatse te eten, af te halen of te laten bezorgen. Momenteel ontwikkelt POKAWA haar applicatie zodat haar klanten deze direct via de applicatie kunnen bestellen en laten bezorgen.

De POKAWA-identiteit wordt getekend door de barakawa's met een adembenemende decoratie. Alles is zo georganiseerd dat de POKAWA-spirit in elk restaurant terug te vinden is en zo een goed humeur te brengen bij klanten.

POKAWA onderscheidt zich door zijn merkidentiteit, gevoed door een echte digitale strategie. Het merk communiceert veel via veel influencers of zelfs youtubers, waardoor het echt dicht bij zijn doelgroep staat. POKAWA heeft een zeer actieve community op Instagram met 204k volgers. Het merk is ook erg aanwezig op TikTok en heeft 456k abonnees.

Het jaar 2021 was een echt keerpunt voor POKAWA. Het enthousiasme voor het merk is zo groot dat er ondanks de covid-crisis 41 restaurantopeningen hebben plaatsgevonden. Het merk POKAWA heeft een omzet behaald van 53 miljoen euro. Tegenwoordig heeft POKAWA 90 restaurants, waarvan 46 in franchise. De recente openingen in Barcelona en Genève markeren de wens van internationale expansie van het merk. Voor het jaar 2022/2023 staan er nog veel openingen gepland in Frankrijk en in het buitenland.

In 2022 werd de POKAWA-formule verkozen tot "The Revelation of Franchising". En het ‘Super protein’ signature dish werd in 2019 verkozen tot het meest bezorgde gerecht ter wereld op het platform van Deliveroo.
Sector HoReCa
Sub sector Restaurant & Take Away
Aantal voltijdse equivalenten 5
Locatie criteria Ligging met veel passage, shopping centra

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2019
Franchise opleiding programma Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer
;

Financieel

Totale investering in € Vanaf €250.000
Benodigd eigen vermogen in € €80.000
Instapgeld in € €35.000 instapkosten €7.000 opleidingsfee
Royalties en andere doorlopende bijdragen 6% royalties 2% marketingbijdrage
Totaal aantal vestigingen 44
Aantal Franchise vestigingen 46
Aantal buitenlandse vestigingen 90
;
Nieuws
Pokawa: een groeiend culinair avontuur Lees meer
Pokawa europees marktleider in authentieke hawaiaanse poke bowls Lees meer
;

Vestigingen Pokawa Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/39918', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "Pokawa"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '39918', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?