46199.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
Vanaf €25.000
Totale inverstering
Minimum 3 wagens
Instapkosten
Geen
Gemiddelde omzet
€200.000
)

Informatie Getaround Franchise

Getaround (voorheen Drivy) werd opgericht in 2010 en positioneerde zich al snel als de Europese leider op het gebied van autoverhuur tussen particulieren voordat het zijn intrede deed op de markt van autodelen met de Getaround Connect technologie en de ontwikkeling van zijn netwerk van professionele wagenparken.

In 2019 nam Getaround Drivy over, waardoor Getaround één van de grootste autodeelplatformen ter wereld werd, actief in de Verenigde Staten en 7 landen in Europa. Dankzij dit aanbod kan iedereen die geïnteresseerd is in de sectoren “tech start-up” en “mobiliteit” een bedrijf starten dat zich specialiseert in autodelen via Getaround. Hiervoor is slechts een kleine investering nodig voor een effectieve winstgevendheid vanaf de eerste maand van activiteit.

Autodelen: een sterk groeiende markt

Voor professionele partners is het beheer van een wagenpark op Getaround een geweldige economische kans. Tegelijkertijd kunnen ze bijdragen aan de verbetering van het leefklimaat in steden en bouwen aan de toekomst van mobiliteit.

Beschrijving van het concept

Getaround stelt alle soorten ondernemers en professionals in de auto-industrie in staat zich te positioneren in de markt van autodelen dankzij onze Getaround Connect technologie (openen op afstand) en onze unieke en toonaangevende positionering (> 3 miljoen gebruikers) in Europa.

De markt voor autodelen in België is bijzonder veelbelovend en wij zijn op zoek naar nieuwe partners die deze groei samen met ons kunnen realiseren door auto’s beschikbaar te stellen.

Hoe ondersteunen wij onze partners?

1. Ondersteuning tijdens de lancering (vanaf je eerste contact tot je eerste verhuur)
2. Dagelijkse follow-up (om een optimale ervaring te garanderen)

Ons account management team ondersteunt onze partners bij hun strategie, aankoop van auto’s en prijsstelling om hun inkomsten te maximaliseren. Getaround brengt een gemeenschap van partners samen, die tips en advies met elkaar delen om zo samen aan een succesvolle onderneming te werken.
Sector Automobiel
Sub sector Verhuur

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2018
Franchise opleiding programma Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe Getaround partner
;

Financieel

Gemiddelde omzet in € €200.000
Totale investering in € Minimum 3 wagens
Benodigd eigen vermogen in € Vanaf €25.000
Instapgeld in € Geen
Royalties en andere doorlopende bijdragen Commissie op de huurprijs Abonnement Getaround Connect
Aantal Franchise vestigingen >350
Aantal buitenlandse vestigingen >340
;
;

Vestigingen Getaround Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/39270', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "Getaround"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '39270', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?