Quetzal

Franchise: Dé formule voor meer klantentevredenheid

Klanten leren kennen kost tijd en vergt een investering op lange termijn. Het vertrouwen van een klant winnen heeft alles te maken met een bestendige relatie. In de bedrijfswereld en vooral de dienstensector vormt dit vaak een probleem.

Franchise ondernemers weten hoe ze het vertrouwen van klanten kunnen winnen en hoe ze daarbij een bekend merk kunnen gebruiken. Franchisenemers werken namelijk met lokaal personeel, zijn zichtbaar en aanspreekbaar. De ondernemers hebben passie voor hun eigen bedrijf en leggen de focus op een optimale bediening van hun klanten. In de franchiseformule vormt de franchisenemer dan ook een stabiele factor voor de klant.

Franchisenemers beschikken daarnaast ook over sterke commerciële activiteiten en kennen de markt en de doelgroep goed. Ze zullen de franchise en het bedrijf waarvoor ze werken met de nodige zorg en trots uitdragen.

Het opzetten van een franchiseformule biedt een unieke kans om gecontroleerd de kosten te flexibiliseren en een deel van de vaste kosten omlaag te brengen. Een franchise biedt talrijke voordelen, maar het belangrijkste is dat het een bedrijf de kans geeft om door lokaal ondernemerschap de klant aan zich te binden en het vertrouwen te winnen.

Geschreven door Nick Boury (http://be.linkedin.com/pub/nick-boury/9/6/308/en), Franchise Expert van de Belgische Franchise Federatie en tevens zaakvoerder van Francorp Europa

www.francorp.be


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis