Joyn - 18/01/21-18/04/21

Personal Fitness Nederland zet groei door in 2017

Personal Fitness Nederland heeft hoge groeiverwachtingen voor het nieuwe jaar. De franchiseformule die in het afgelopen jaar maar liefst 20 studio’s opende in Nederland heeft als doel dit in 2017 te verdubbelen.

Om deze ambitie te verwezenlijken is de franchisegever op zoek naar energieke, passievolle en gedreven ondernemers die altijd al gedroomd hebben van hun eigen personal fitness studio.
Franchisenemers met grote affiniteit met sport, gezondheid en voeding, die het leven van hun sporters écht willen verbeteren en staan achter het concept dat zich niet enkel op personal training richt, maar waar ook mental coaching en voeding een grote rol spelen.

Een franchisenemer kan direct vanaf het begin gebruik maken van het Personal Fitness Nederland concept dat zijn succes elke dag weer bewijst. Daarnaast ontzorgd een speciaal aangesteld team de ondernemer op het gebied van sales en marketing. Hierdoor kan de personal trainer zich volledig richten op zijn/haar core business en wordt de aanstroom van nieuwe klanten volledig uit handen genomen.

Oprichter Jos Vermeer en Giel Verberne zijn ervan overtuigd dat iedere franchise studio een minimale jaaromzet van €100.000,- zal behalen. ‘Wij werken met een lage investering en een hoog rendement. Nee, bij ons geen adertjes onder het gras. Als je als ondernemer succes wil kan je dat bij ons absoluut krijgen. Onder meer onze persoonlijke- en complete aanpak, de garantie van leads voor franchisenemers en onze 100% resultaatgarantie aan klanten maken dit mogelijk’, aldus Vermeer.

Ben jij geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier voor meer informatie.

 


Répondez


250 enseignes

Match

Sélection appropriée

Personnel

Contact direct

Gratuite