ENJO - Q4 Banner

Flexibility opent nieuwe vestigingen in Aalst en in het Waasland

Zelfstandig ondernemen betekent vrijheid, steun & flexibiliteit

Flexibility is de eerste en grootste franchise organisatie in België en richt zich op de arbeidsbemiddeling van zowel starters als midcareer, middel en hogere managementfuncties binnen een breed gamma aan vakgebieden (office, sales, technics, finance,...). Flexibility biedt mensen die graag actief zijn in de arbeidsbemiddeling een platform om succesvol te ondernemen binnen deze sector. Door de optimale ondersteuning van een servicekantoor, kunnen de franchisenemers hun focus leggen op klanten en kandidaten. Samen succesvol ondernemen dus!


Inge Verbeylen, zaakvoerder Aalst


"Als gedreven zelfstandig ondernemer ga ik steeds op zoek naar de “perfect match.” Dat betekent dat ik met mijn kennis en meer dan 15 jaar commerciële ervaring op zoek ga naar de mens achter het CV en het bedrijf achter de vacature. Pas dan is de opdracht geslaagd. Met zijn uniek concept biedt Flexibility de voordelen van een grote organisatie en de professionaliteit, snelheid en ervaring van een lokale ondernemer die ook buiten de kantooruren bereikbaar is."

Bart Van den Eynde, zaakvoerder Waasland Zuid

"In mijn carrière heb ik zelf mogen groeien en mensen geholpen bij het behalen van hun doelstellingen. De juiste mensen vinden en vooral behouden, heeft me altijd gedreven en blijft vandaag `de` uitdaging voor vele bedrijven in deze turbulente markt. Flexibility helpt de juiste mensen te koppelen aan organisaties om zo een samenwerking op lange termijn te bevorderen."


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis