Burger King - Leuven / Ninove - 08/02-08/03/2021

Fit20 start de grote expansie in België

De nieuwe formule bestaat uit een training van precies twintig minuten, één keer per de week. Ze is gebaseerd op de principes van training met hoge intensiteit. Het uitgangspunt is dat je meer vraagt van je lichaam dan het kan en daardoor falen je spieren tijdelijk. Dat geeft een prikkel aan de hersenen, die ervoor zorgt dat je lichaam zich aanpast en je spieren sterker worden.

Er wordt gewerkt op afspraak en altijd met een persoonlijke begeleider. De prijs per sessie bedraagt 22,5 euro en een abonnementsprijs kost min of meer 100 euro per maand. De methode komt overgewaaid uit de Verenigde Staten waar ze al dertig à veertig jaar toegepast wordt. De oprichter de heer Vendel startte in 2005 met een eerste studio in Nederland. Toen het concept goed van de grond bleek te komen, maakte hij er een franchiseformat van. In 2014 waren de 51 Nederlandse vestigingen goed voor een omzet van 2,8 miljoen euro, een stijging van 55 procent tegenover 2013.

Vanaf nu gaat Fit20 ook internationaal. Marc God is de master-franchisenemer voor het Belgische grondgebied en mikt op 150 vestigingen in België in minder dan tien jaar tijd. Dit jaar plant de keten er nog vijf te openen, met ondermeer een studio in Antwerpen, Gent en 2 in Brussel. Verder komen ook Namen, Luik, Leuven en Brugge in het vizier. PB


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis