Gecon

Fit20 genomineerd voor Entrepeneur of the Year 2015

Fit20 is een fitnessconcept dat zich richt op mensen die weinig tijd hebben om te bewegen. De methode kenmerkt zich door een wekelijks intensieve maar korte fitnesstraining. De training gebeurt één maal per week gedurende 20 minuten op afspraak en onder begeleiding van een personal trainer. Fit20 heeft zijn succes in Nederland al bewezen met inmiddels 52 vestigingen.

Omwille van het succes en de snel groeiende aanpak is Fit20 genomineerd voor de titel Entrepeneur of the Year 2015. Op 16 juni presenteert het bedrijf een pitch waarna de juryleden zich zullen baseren op groei, innovatie en omzet om de finalisten te selecteren die in het najaar door mogen naar de galafinale.

De motivatie om te groeien is nog steeds sterk aanwezig. Fit20 heeft aangekondigd dat het internationaal wil uitbreiden, beginnend in België. Er is reeds een masterfranchisenemer voor België die met de verdere uitbreiding via de franchiseformule wil starten in Brussel. De bedoeling is om eind dit jaar drie filialen in België te openen. Tegen 2020 zouden een dertigtal vestigingen operationeel moeten zijn in ons land.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis