Download Gratis uw Franchise startersgids

Filta : een sterk en uniek concept

Chris is sinds enkele weken franchisenemer van FiltaFry. Hij koos voor een sterk concept met een hoog rendement, solide marketing en vooral een behulpzame franchisegever.

Chris Haertjens maakte in december 2022 de keuze om voltijds ondernemer te worden. Via de website Franchise.be kwam hij in contact met verschillende concepten en formules en kon hij zijn keuze maken. Het Filta franchise concept sprak hem meteen aan en hij maakte snel kennis met de franchisegever.

Een sterk concept

Chris koos in eerste instantie voor Filta vanwege het goede concept en de sterke marketing. Er is een stevige commerciƫle basis en het concept is internationaal een succes. Maar het was vooral de franchisegever die hem het meest aansprak. Het viel Chris meteen op dat franchisegever Savvas iemand is die de franchisenemers echt helpt en bijstaat.

Eerste kennismaking

Half december ontmoette Chris een andere Filta-franchisenemer en de franchisegever Savas. Eerst maakte hij kennis met het concept en alles wat daarbij komt kijken. Vervolgens kon hij een voormiddag doorbrengen met die franchisenemer, al zijn vragen stellen en ook zien wie de franchisegever eigenlijk is. Al snel bleek dat het iemand is die opkomt voor zijn mensen en zijn concept, en dat heeft Chris overtuigd om mee te stappen in het avontuur.

LEESTIP >>> Franchisenemer Marco Kuperus start avontuur bij Filta Environmental

Opstart van de franchise

De franchisegever voorzag Chris van alle benodigde apparatuur en regelde ook de opleiding van Chris. Van zodra de franchise loopt, staat Chris er natuurlijk niet alleen voor. Hij kan altijd contact opnemen met de franchisegever indien hij vragen of problemen heeft. Als hij onderweg moeilijkheden ondervindt, krijgt hij steeds de nodige hulp. Ook worden hem de producten geleverd en wordt hij geholpen in zijn zoektocht naar klanten. Een week na de start heeft Chris dan ook al twee nieuwe klanten.

Twijfelt u nog?

Voor Chris is het heel duidelijk: "Je moet de stap naar het ondernemerschap durven zetten. Als je geĆÆnteresseerd bent in dit concept, neem dan meteen contact op met Savvas, de franchisegever, en maak kennis met hem. Eenmaal je ziet wat hij doet en wat hij voor Filta Benelux betekent, zul je meteen overtuigd zijn om mee te stappen in het concept."


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis