VDBK - Januari website NL

Filta Benelux winnaar NFV Franchise Innovatieprijs 2016

Filta heeft met haar innovatie de meeste stemmen gekregen. Zij zijn uit 3 genomineerden beloond voor hun innovatieve service voor het filteren van frituurolie. Deze mobiele milieuvriendelijke service en het professioneel schoonmaken van de frituren, waarmee de klant tijd en geld bespaart heeft hen tot winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs 2016 gemaakt.

Uitreiking en bekendmaking

De genomineerden hebben zichzelf met een promotievideo gepresenteerd tijdens het Franchisediner op de NFV Jaardag. De aanwezige NFV leden stemden tijdens het diner op één van de genomineerden en Filta is daarmee winnaar voor 2016 geworden.

Nominaties

De NFV leden konden andere leden en zichzelf aanmelden voor de NFV Franchise Innovatieprijs. Een vakjury toetst de innovaties op basis van vooraf gestelde criteria en de innovatie moet betrekking hebben op nieuwe ideeën, goederen, diensten en/of processen. Uit alle aanmeldingen werden uiteindelijk 3 genomineerden vastgesteld, dit jaar waren de genomineerden: Délifrance, Filta Benelux en Wave International. Bron: FranchisePlus


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis