Neem Gratis deel aan de virtuele "Home & Garden" Franchise beurs op 24 maart

Eurekakids opent twee nieuwe winkels in België

De nieuwe winkel Eurekakids bevindt zich in La Louvière (Rue Albert 1er n°59, La Louvière, Hainaut) en in Charleroi (Centre commercial Ville 2 – Grand rue 143), met een verkoopoppervlakte respectievelijk van 55m² en 104m².

In de Eurekakidswinkels, vindt men één van de grootste assortiment van educatief speelgoed in Europa. Onder meer dan 3000 referenties, is er speelgoed dat bestemd is om de intelligentie te wekken van kinderen van alle leeftijden. Het doel is om toekomstige generaties op te leiden met speelgoed van altijd, die de verbeelding stimuleren en de waarden zoals vriendschap bevorderen. Spelletjes en speelgoed van Eurekakids helpen de kindergeest te ontwaken, de zintuigen te stimuleren, te spelen met de familie en dit ook buitenshuis. Deze staan de kinderen ook toe om te bouwen, te creëren, en vooral om te leren.

Eurekakids telt 144 vestigingen verspreid in 8 landen: Spanje (92), Italië (25), Frankrijk (9), Portugal (5), België (7), Zweden (2), Andorra (1) en Colombia (3). Bovendien, verkoopt de formule haar producten wereldwijd via haar online winkel Eurekakids.be vertaald in zeven talen.

De speelgoedketen eindigde het jaar 2012 op € 30,4 miljoen, of 30% meer dan in 2011. Eurekakids plant om een totaal van 35 vestigingen te openen in 2013, verspreid over verschillende landen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis