Registreren

Eurekakids maakt zijn opwachting in België

Wie is deze Eurekakids, waarmee men in België voor het eerst kennis kon maken op de franchisebeurs Franchising & Partnership 2010 in Brussel?

Eurekakids is een Spaans keten, opgericht in 2002 en gevestigd in Girona, die momenteel al een 80 vestigingen telt in Europa (63 in Spanje, 12 in Italië, 4 in Portugal, 3 in Frankrijk, één in Andorra, en nu dus die van Luik).

De keten positioneert zich als een van de belangrijkste merken in Europa voor educatief en didactisch speelgoed, bestemd voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Dit concept uit zich in het logo van het merk: "al spelende leren", en "met het gezin spelen". Het wil zoveel mogelijk afstand houden van het oorlogstuig of seksistisch speelgoed dat nog altijd op de markt gevonden wordt. Het is de bedoeling om de volgende generaties te vormen door middel van speelgoed dat de verbeelding stimuleert en waarden bijbrengt zoals vriendschap, kameraadschap, en eerbied voor het milieu.

Eurekakids heeft zijn webshop in 2005 gelanceerd, en verdeelt zijn speelgoed (meer dan 3.500 referenties) wereldwijd vanuit zijn 6.000 m2 grote zetel in Gerona. Dat is zowel speelgoed van het eigen merk, als van bekende merken uitde speelgoedwereld.

RL


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis