Burger King - Leuven / Ninove - 08/02-08/03/2021

EpilOne wordt BeautyOne!

De directie heeft ook opgemerkt dat een gemeenschappelijk cliënteel van bij EpilOne (nu BeautyOne) naar Exotic Sun (bruiningscentra) stapt en omgekeerd. Hieruit ontstond het idee om de inspanningen van de twee ketens samen te voegen, zodat de ketens nu in totale synergie samenwerken. Met als doel om meer dan ooit de Belgische koploper te worden in schoonheidszorgen, in een wereld waar de concurrentie in het binnen- en buitenland steeds sterker woedt.

Het voordeel voor de franchisenemers van beide ketens is duidelijk. Het delen van klanten zal een nieuw cliënteel brengen en de omzet aanzienlijk vergroten van de franchisenemers van EpilOne die voortdurend evolueren; bovendien wordt het netwerk uitgebreid.

In dit eerste trimester werden drie nieuwe zaken geopend: in Namen, Rue des Croisiers, in Antwerpen, Elisabethlaan, en de derde afgelopen vrijdag in Anderlecht, Chaussée de Ninove.

Annuska Van Hoorebeke heeft ook het directieteam vervoegd; zij zal zorgen voor de ontwikkeling van de keten in Vlaanderen en Nederland.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis