Hulp bij juiste franchiseconcept

EpilOne wil de Belgische markt van de schoonheidszorgen veroveren

Het was begonnen met definitieve ontharing via IPL, en gelaatsverzorging via foto-verjonging, antiveroudering gelaatsverzorging met radiofrequentie, en sindsdien zijn er heel wat verzorgingen bijgekomen, zoals cellulitisverzorging via radiofrequentie, nagelverzorging met Shellac, tanden witten zonder peroxide, verzorgingsproducten van partners, en andere esthetische verzorgingen zoals massage, pedicure, enz. die de partners vrij kunnen aanbieden aan hun klanten. Het commerciƫle en publicitaire beleid van de keten werd hierop gebaseerd.

Het netwerk blijft verder uitbreiden, met de opening op 1 december van een nieuw centrum in Bergen, onder leiding van Dhr. Pauly, en begin volgend jaar een ander centrum in Anderlecht (Boulevard Sylvain Dupuis). En recent werd er een precontract voor franchise afgesloten voor een nieuw centrum in de stad Namen.

EpilOne heeft een partnerschap afgesloten met het Franse merk Phyt`s van de gelijknamige laboratoria. Daar worden exclusief cosmetica ontwikkeld, gemaakt en verkocht die van natuurlijke oorsprong zijn en het "bio" certificaat dragen, uitgereikt door het organisme Cosmebio. Deze cosmetica wordt exclusief gebruikt door schoonheidsspecialistes en bestaat voor 100% uit ingrediƫnten van natuurlijke oorsprong Deze keuze werd gemaakt na het bestuderen van verschillende opties van kandidaten die graag met EpilOne wilden werken.

EpilOne bevestigt haar voornemen om zich in de Vlaamse regio te installeren; het heeft hiervoor een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Annuska Van Hoorebeke van het kantoor AVHAdvies, die zal zorgen voor de ontwikkeling van het concept van de keten in Vlaanderen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis