Kvik - April

Engels zoekt franchisenemers voor geëngageerd partnerschap

Sinds 1945 biedt Engels in heel Vlaanderen ramen en deuren aan van hoge kwaliteit. Vandaag bezit het merk 11 verkooppunten in ons land en daar blijft het niet bij. Engels heeft grote uitbreidingsplannen en is daarvoor op zoek naar ondernemende franchisenemers. In een interview met Franchise.be licht CEO Didier Engels toe hoe het bedrijf omgaat met franchisenemers en wat de toekomst nog voor hen in petto heeft.

Hoe ziet Engels de relatie tussen franchisegever en -nemer?

Didier Engels: “Deze relatie is in de eerste plaats gebaseerd op geëngageerd partnerschap. Samen met onze franchisenemers vormen wij een team om zodoende de beste producten met de beste service aan onze eindklanten te kunnen aanbieden. Om tot een dergelijke relatie te komen, zijn wij in constant overleg met de franchisenemers. Bij Engels staan de twee partijen dus heel dicht bij elkaar.”

Welke zijn volgens u de belangrijkste eigenschappen bij een franchisenemer?

Didier Engels: “Ondernemerschap gebaseerd op dezelfde waarden als deze waar Engels voor staat: betrokkenheid, orde & netheid, vooruitstrevendheid, elegantie, duurzaamheid, excellentie en integriteit.”

Hoe regelt Engels de communicatie tussen franchisegever en –nemers?

Didier Engels: “Maandelijks zitten wij met al onze franchisenemers samen om te overleggen. Daarnaast worden alle franchisenemers minimum 1 maal om de 14 dagen bezocht, voor hulp, coaching, etc. En natuurlijk staan wij daarnaast ook altijd paraat voor dringende vragen of opmerkingen.”

Hoe wil Engels evolueren de komende jaren?

Didier Engels: “Wij willen in de eerste plaats nog een duidelijkere positie innemen op de markt door nog meer duidelijk te maken waar wij voor staan. We willen meer naamsbekendheid verwerven en onszelf het hoogst mogelijke niveau in de uitvoering opleggen.”

Staan er concrete uitbreidingsplannen op de agenda?

Didier Engels: “Heel concreet zijn we op zoek naar de juiste mensen voor vestigingen in Limburg, Namen, Waals-Brabant en Luik.”PB

Heeft u interesse in dit bloeiende bedrijf?
Bezoek dan onderstaande link voor meer informatie:
http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=643


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis