Eat Salad - April / Mei 2022

Eerste Vanden Borre Kitchen filiaal in West-Vlaanderen geopend

Het nieuwe filiaal in Kuurne volgt het beproefde en gesmaakte concept van alle Vanden Borre Kitchen-winkels: een persoonlijke service op maat van de klant, waarbij de klant rustig de tijd krijgt om zijn wensen te ventileren. Dat kan bijvoorbeeld in de lounge van de winkel, waarin de klant de verschillende keukenmogelijkheden kan overlopen of in een gesprek met een adviseur kan duiden naar wat hij precies op zoek is. Zo kunnen klanten nagaan welke keukenstijl ze willen, en wat het beste bij hun huis en levensstijl past.

De toenemende vraag van de consumenten naar meer maatwerk is de voornaamste reden voor het ontstaan en verder uitbouwen van Vanden Borre Kitchen. Klanten krijgen zo goed als carte blanche om hun ideale keuken te ontwerpen. De diepte en hoogte van de meubelen kan gekozen worden, er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van werkbladen en ook de kleuren van de verschillende binnen- en buitenkasten kunnen naar eigen smaak aangepast worden. Vanden Borre Kitchen werkt tot slot samen met verschillende installatie- en schoonmaakteams, waardoor alles in het werk gesteld wordt om de klant op het gebied van service zo goed mogelijk tegemoet te komen.

Het winkelconcept van Vanden Borre Kitchen werd overigens recent genomineerd voor de Mercuriusprijs in de categorie winkelconcept van het jaar.

Over Vanden Borre Kitchen

Zijn expertise binnen de sector van keukentoestellen en de kennis van de verwante keukengewoontes

van de Belg, maken van Vanden Borre Kitchen de perfecte partner.

Enkele cijfers :

• Voorzien om 5 openingen per jaar te genereren

• 10 jaar garantie op de keukens en een levenslange garantie op de scharnieren.

• Klantenservice beschikbaar 6 dagen op 7 met mogelijkheid op zondag

Meer informatie om uw eigen Vandenborre Kitchen showroom te starten?


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis