Eerste Nederlandse Dunkin Donuts opent zijn deuren

De Amerikaanse leiding van Dunkin' Donuts komt voor deze primeur naar Amsterdam en opent samen met de Nederlandse franchisenemer de winkel voor het publiek. De eerste bezoeker die in de rij voor de winkel staat, krijgt de eer het lint door te knippen en de winkel officieel te openen. De eerste 100 klanten winnen een jaar lang gratis donuts.

"We zijn erg blij dat de eerste Dunkin' Donuts op het punt staat open te gaan. We gaan er alles aan doen onze bezoekers te verrassen met Dunkin' Donuts assortiment coffee & baked goods", aldus Nabil Besali, CEO van Amba Daoud BV en master franchisenemer van Dunkin' Donuts in Nederland. "Deze opening in Amsterdam markeert de verdere groei van Dunkin' Donuts in Nederland, waarvan we er 25 willen openen de komende jaren.”

"De opening van deze eerste Dunkin' Donuts in Nederland is een belangrijke mijlpaal", zegt Bill Mitchell, President Dunkin' Brands International. "We zijn trots op de samenwerking met onze Nederlandse partner die een belangrijke rol gaat spelen in het op de kaart zetten van ons merk in Nederland. We zijn benieuwd hoe bezoekers zullen reageren op de inrichting van de winkel die is vormgegeven volgens onze nieuwe internationale huisstijl. Uiteraard is het ook spannend hoe ons assortiment in de smaak zal vallen bij het Nederlandse publiek.”

Dunkin' Donuts' assortiment bestaat uit verschillende versgebakken bagels, muffins, croissants en donuts. Exclusief voor Nederland zijn donuts met de naam van Hollandse iconen als Delfts Blauw, De Tulp en De Molen aan het assortiment toegevoegd.

Ook in België zoekt Dunkin Donuts naar een sterke partner die tientallen shops kan openen. 

Over Dunkin' Donuts 

Dunkin' Donuts is opgericht in 1950. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin' Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en nu dus ook in Nederland.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis