Hulp bij juiste franchiseconcept

Eerste Belgische Albert Heijn-winkel geopend

De eerste Belgische Albert Heijn staat de eerste dagen na de opening in het teken van de kennismaking met de klant. Er zijn proeverijen en 10.000 ‘buren' van de winkel zijn uitgenodigd om persoonlijk kennis te komen maken. Deze consumenten ontvingen onder andere de bekende Albert Heijn BONUS-folder en de Allerhande. De nieuwe klanten kunnen natuurlijk ook gebruik maken van de BONUS-kaart. Naast de nieuwe elementen van de winkel zijn voor klanten de vertrouwde gezichten van de familie Van Ende gebleven. De vijfde generatie, Marco Van Ende en zijn zus Nathalie, wil met de Albert Heijn winkel in Brasschaat duurzaam het hart van de klant winnen.

Belgische kwaliteit

Het gehele assortiment is van Belgische kwaliteit. Naast het bekende Nederlandse assortiment biedt de Belgische Albert Heijn ook ruim 1.500 unieke Belgische producten aan. Het specifiek Belgische assortiment bestaat onder andere uit verse producten (brood en vlees), een aantal houdbare artikelen van in België bekende merken, non-food assortiment én service artikelen. Mochten er toch nog artikelen aan het assortiment ontbreken of zijn er zaken vergeten, dan vult Albert Heijn dit aan. Als een klant een product probeert maar het bij nader inzien niet lekker vindt, dan kan het altijd terug gebracht worden. Over smaak gaan wij niet twisten.

Hollandse prijzen

In de eerste Belgische Albert Heijn zal de klant het voordeel ontdekken van boodschappen doen bij ons. De Nederlanders staan bekend om hun zuinigheid en goed koopmanschap. Het reguliere Albert Heijn assortiment is even scherp geprijsd als in Nederland en ook ons specifiek Belgische assortiment is scherp geprijsd. De winkel in Brasschaat is van de generatie “De Nieuwe Albert Heijn”en heeft daarmee ook een ‘rode-route' met discountassortiment.

De Belgische Albert Heijn aan de Hoogeboomsteenweg in Brasschaat is dinsdag tot en met zaterdag open van 8.00 tot 20.00 uur. Op zondag is de winkel open van 08.30 – 12.30 uur en op maandag van 12.30 – 20.00 uur.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis