Registreer u nu bij Franchise.be en vind de Match die het beste bij u past!

Een nieuwe Intermarché in het hartje van de Famenne

De nieuwe winkel telt 1200 m2. Er stroomt daglicht binnen en ook de verlichting van de winkel is erg vernieuwend. Er werd nagedacht over efficiënte manieren om bepaalde afdelingen via aangepaste belichting nog aantrekkelijker te maken. Ondanks al die hoogtechnologische snufjes is een efficiënt energiebeleid één van de pijlers.

Wat de inrichting betreft, kon het niet rationeel genoeg zijn. Een functionele, vierkante oppervlakte met oog voor originaliteit. Hun versafdeling volgt bijvoorbeeld de jongste trend in het genre. De meubels zijn laag, zodat het er allemaal uitziet als een markt. Rechts daarvan staat de enorme toonbank waar de klanten terecht kunnen voor artikelen die ter plaatse worden afgesneden en verpakt. Maar daarnaast is er is ook een assortiment voorverpakt te verkrijgen. Wat het assortiment betreft, volgt de winkel van Marche de evolutie van de groep in België. In totaal wordt het hele beschikbare pakket van 12 500 producten aangeboden, zo'n 2500 meer dan vroeger. De eigen merken krijgen een belangrijke plaats in het assortiment.

In de checkoutzone van de winkel vind je zes kassa's en een ruim bemeten onthaalzone. In totaal werken er 18 mensen in de winkel en er wordt beroep gedaan op interimpersoneel. De grotere staf was niet alleen nodig omwille van de uitbreiding van de oppervlakte, de winkel is ook gevoelig langer open. De klanten kunnen er elke dag terecht van halfnegen 's ochtends tot acht uur 's avonds. Zelfs op zondag is de winkel open tot halfeen ‘s middags.

Bron: Gondola


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis