Delitraiteur - Oktober/November/December

Een kleinhandelszaak openen in Anderlecht en Molenbeek.eu

De minister voor Economie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Benoît Cerexhe, lanceerde in het kader van het Belgische voorzitterschap van de Europese Unie een projectoproep met betrekking tot de kleinhandel, Brussel en Europa.
De antennes van Atrium in Anderlecht en Molenbeek moesten vaststellen dat het de kandidaat-handelaars ontbrak aan informatie over de verschillende stappen en aan contacten die nodig zijn voor een geslaagde commerciële vestiging. Om hen beter te informeren hebben die antennes besloten per gemeente een website te creëren: www.myshopinmolenbeek.eu en www.myshopinanderlecht.eu.
Om Europese kandidaat-handelaars aan te trekken werden deze websites in 8 talen opgesteld: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Pools en Portugees.
Om de locaties en het potentieel van de wijken in de verf te zetten, werd er ook een video gemaakt. 4 minuten lang wordt er ingezoomd op de troeven van elke handelswijk en wordt er een portret geschetst van de handelaars en van de ondernemingen die in de gemeente hebben geïnvesteerd. Verschillende sleutelbegrippen informeren de investeerders over de infrastructuur, de culturele trefpunten, de beschikbare vervoermiddelen in elke wijk, de kerncijfers over de klandizie van de wijk.
Bron :Atrium

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis