DAUMUS

Ecowash Mobile gelanceerd in België

Deze lancering zal ook de gelegenheid zijn om de eerste 10.000 liters drinkbaar water te vieren die dankzij de prestaties van Ecowash Mobile bespaard kunnen worden sinds het met haar activiteiten in de Provincie Luxemburg van start ging.

De heer Vincent Charlier is meester franchisenemer van de keten Ecowash Mobile geworden voor Franstalig België en het Groothertogdom Luxemburg.

In amper 2 jaar tijd heeft de keten "Ecowash Mobile" zich in Australië op een exponentiële wijze ontwikkeld, met meer dan 50 mobiele eenheden op de wegen, waardoor haar diensten zich positioneren als de nummer één van de carwash zonder water, in de franchisesector.

Ecowash Mobile heeft bijna 100% van deze markt in handen, en blijft voortdurend deze positie versterken, dankzij een team waarvan de dienstverlening en het gedegen technisch meesterschap gekend is in de automobielwereld. Het model van de "mobiele ecowash dienst" werd bedacht om een nog ongekende professionele dienst te verlenen in deze sector. Een lid van het "ecowash" netwerk maakt gebruik van een reeks exclusieve producten om de voertuigen te wassen, polijsten en beschermen. Het hele initiatief is professioneel en heeft bijzonder veel eerbied voor het milieu, dankzij zijn systeem om te wassen zonder water. Omdat een ecowash daardoor op gelijk welke plek uitgevoerd kan worden, beantwoordt het aan een zeer grote behoefte voor dit soort diensten (op de werkplek, een parking, op straat of zelfs in de vitrine van een expositieruimte...).

In oktober 2009 werd Ecowash Mobile in Frankrijk bekroond door Fédération des Réseaux européens de Partenariat et de Franchise (IREF), en kreeg het de IREF trofee voor "De grootste belofte voor de franchisenetwerken 2009".


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis