Carrefour - Maart Videochat

Echo`s uit de beurs: Kvik opent 3 nieuwe winkels in België en 2 in Frankrijk

Zij konden goed nieuws brengen: de opening van 3 nieuwe winkels in België, na de opening van hun zestiende verkooppunt eind februari in Jemappes (Courcelles). Kvik zal in mei in Aarlen een winkel openen van 468 m², in Aalst in juni 2012 en in Oostende in september dit jaar, waarbij het de bedoeling is om het jaar te eindigen met een netwerk van 20 winkels. Voor België is Kvik nog altijd op zoek naar franchisenemers voor de steden Aalst, Waver en Roeselare.

Het team is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het netwerk bij onze Franse buren, en kondigt de opening aan van de eerste twee winkels in Frankrijk, in de regio Parijs (Villabé en Buchelay), waar de eerste stappen voor de expansie gezet worden.

Kvik, wiens concept volledig gebaseerd is op het franchisemodel, is van plan om een tiental winkels te openen in Frankrijk tegen midden 2013, om te beginnen een reeks winkels in Ile de France. Er werd al een doel van tien vestigingszones afgebakend rond Parijs voor winkels met een oppervlakte tussen 500 en 750 m², met een showroom tussen 250 en 400 m².


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis