Download Gratis uw Franchise startersgids

eat SUSHI komt naar Brussel

Het eerste restaurant van de keten buiten Frankrijk zal een oppervlakte van 160 m² beslaan, met 39 zitplaatsen:en het stelt 15 mensen tewerk (koks, bezorgers en bediening)

eat SUSHI is een Franse keten van Japanse restaurants, die het daglicht zag in 2006 en waarvan er drie veelbelovende, elkaar aanvullende versies bestaan: de Pick & Go (verkoop om mee te nemen en levering 7 dagen op 7), de Rolling Bar (verkoop om mee te nemen - levering, en bar met magnetische technologie om ter plaatse te eten, waarbij elke kleur bord overeenstemt met een prijs) en eat SUSHI Restaurant (verbruik ter plaatse - levering - afhaaldienst, zoals in Elsene). De oppervlakte varieert meestal van 90 tot 180 m².

De liefhebber van de Japanse keuken kan er kiezen uit sushis, yakitoris, sashimis, makis, chirashi, tartaren, salades, soepen en desserts, naast diverse menu`s (een gevarieerde kaart die 150 recepten bevat, van klassiek tot uiterst vernieuwend).

Sinds begin 2011 heeft eat SUSH nieuwe restaurants in Frankrijk geopend, en wel in Marseille, Nice, Perpignan en Lille. Zes nieuwe vestigingen staan al op het programma in Frankrijk, en de keten bestudeert ook projecten in Luxemburg, Italië, Zwitserland en Spanje.

De doelstelling van eat SUSHI is deze ontwikkeling op middenlange termijn voort te zetten, en verder uit te breiden: 40 restaurants tegen einde 2011 en 50 restaurants tegen einde 2012. In 2010 bedroeg het omzetcijfer van de keten 20 miljoen euro.

RL


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis