Consumenten wenden zich af van industriële, vette gerechten, rijk aan zout en suiker, om terug te keren naar gezondere consumptie. Eat Salad biedt in haar restaurants hoogwaardige ingrediënten, vaak onbewerkt en vetarm.
Eat Salad, een origineel en sterk concept in lijn met de verwachtingen van een actieve, veeleisende clientèle, bezorgd over hun voeding en hun gezondheid.
Eat Salad, een origineel en sterk concept in lijn met de verwachtingen van een actieve, veeleisende clientèle, bezorgd over hun voeding en hun gezondheid.
Voor de klant zit het concept in de belofte: kwaliteit, prijs en service. Bij Eat Salad eten we snel, we eten goed, voor een betaalbare prijs.
Eat Salad is in de eerste plaats een netjes en comfortabel restaurant. Binnen laat een saladebar uw klanten een salade op maat samenstellen uit 38 ingrediënten, 10 basissen (rijst, pasta, quinoa/bulgur en salades) en 10 huisgemaakte sauzen. Het menu evolueert en recepten voor soepen, gazpacho's en desserts verrijken het naargelang de seizoenen.
Onze restaurants, 7 dagen per week geopend voor lunch en diner of non-stop, stellen ons in staat om omzetprestaties van meer dan een miljoen euro en geoptimaliseerde huren te realiseren.
Eat Salad is in de eerste plaats een netjes en comfortabel restaurant. Binnen laat een saladebar uw klanten een salade op maat samenstellen uit 38 ingrediënten, 10 basissen (rijst, pasta, quinoa/bulgur en salades) en 10 huisgemaakte sauzen. Het menu evolueert en recepten voor soepen, gazpacho's en desserts verrijken het naargelang de seizoenen.
Onze restaurants, 7 dagen per week geopend voor lunch en diner of non-stop, stellen ons in staat om omzetprestaties van meer dan een miljoen euro en geoptimaliseerde huren te realiseren.
Eat Salad, een krachtig concept dat voldoet aan de verwachtingen van de consument
Je biedt kwaliteitsproducten, waar met respect wordt gewerkt. Ons concept garandeert u een topimago en een solide positionering, in lijn met nieuwe consumptiepatronen.
Je biedt kwaliteitsproducten, waar met respect wordt gewerkt. Ons concept garandeert u een topimago en een solide positionering, in lijn met nieuwe consumptiepatronen.
Met Eat Salad, elke dag…
1 - U verwelkomt uw klanten in een comfortabel restaurant, uitgerust met moderne en resistente materialen die de natuur en het welzijn oproepen.2 - Uw teams profiteren van trainingscycli om hun vaardigheden te vergroten.
3 - Je beschikt over professionele en gevarieerde communicatiemiddelen (flyers, website, sociale netwerken, enz.).
4 - Je gaat verantwoord te werk door je in te schrijven in een dynamiek van voedselwelzijn.