Joyn - 18/01/21-18/04/21

Drivy biedt een kant-en-klare oplossing voor professionals in de automobielsector

Een vereenvoudigd administratief beheer voor professionals
Zelfstandige of gefranchiseerde verhuurders, garages, autodealers en carrosserie-vestigingen kunnen hun voertuigen op een speciale pagina registreren. Drivy biedt hen specifieke IT-tools (onder andere de mobiele app waarmee ze de verhuur volledig vanaf een smartphone kunnen beheren) en een verzekering die alle risico's dekt.

Daarnaast is er ook een toegewijd team voor de professional. De bedoeling is om hen te helpen om hun voertuigen op de website te registreren, hun vragen te beantwoorden en hen tijdens de verhuur te ondersteunen.

De Drivy Open-technologie: een belangrijke innovatie voor professionals
In België is het sinds januari 2017 mogelijk om voertuigen met de Drivy Open-technologie uit te rusten. Hierdoor kan de huurder via zijn smartphone de deuren van de auto openen, zonder dat de eigenaar hierbij aanwezig hoeft te zijn. Dankzij dit beveiligde systeem is het mogelijk om vaker en op een veel flexibelere manier te verhuren: een groot voordeel voor professionals, die dus meerdere voertuigen tegelijkertijd kunnen verhuren, zonder zich te hoeven verplaatsen.

Een kant-en-klare oplossing voor het beheren van de huren
Met zijn kant-en-klare oplossing stelt Drivy professionals in de automobielsector in staat om hun eigen autoverhuurbedrijf te starten of om hun verhuurschema in een paar klikken te optimaliseren, gratis en vrijblijvend. Door hun voertuigen op het platform van Drivy aan te bieden, profiteren ze ook van een belangrijke zichtbaarheid op het internet en bereiken ze een belgische community van meer dan 20.000 gebruikers.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis