Quetzal

Drie op tien eet 1x per week vegetarisch

In België is 1 op 3 consumenten ‘casual veggie’. Dat is een veel grotere doelgroep dan de 2,8% strikte vegetariërs en veganisten in ons land. Af en toe vegetarisch eten is stilaan ingeburgerd want ‘gewoonte’ wordt als voornaamste reden (eerder nog dan dierenwelzijn en klimaat) opgegeven om af en toe vegetarisch te eten. Veggie is booming en opmerkelijk genoeg zijn het ook vooral 55-plussers die hun vleesconsumptie de laatste jaren verminderden. Maar liefst 7 op de 10 van deze leeftijdsgroep geeft aan minder vlees te eten dan enkele jaren geleden.

Copperbranch vegetarisch restaurant
Een nieuw concept die inspeelt op deze tendens is Copperbranch, een 100 % vegetarische fastfood formule. Het franchisenetwerk van vegetarische fastfood restaurants, met een vlugge groei in Noord-Amerika, breidt verder uit in Europa en is op zoek naar geschikte franchisenemers in België.

 

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis