Carrefour - Video April

Donuttello : Franchise in de kijker

Donuttello is gestart in september 2017 te Antwerpen door Kamal Kharmach. In enkele maanden zette Donuttello een nieuwe standaard voor kwaliteitsvolle Donuts in België.

In Juni 2018 zijn 2 jonge Vlaamse ondernemers mee in dit verhaal gestapt. Deze 2 broers met jaren horeca-ervaring zouden Kamal bijstaan op gebied van expertise rond teambuilding, beter klantencontact en uitbreiding van het merk Donuttello.

In februari 2019 kochtten de broers alle rechten tot het merk en oogde ze meteen naar expansie. Momenteel zijn we marktleider in België in functie van aantal donut shops in eigen beheer. Dit betekent dat er een nog veel groter marktaandeel is doorheen heel Vlaanderen, Brussel en Wallonië dat kan worden ingenomen door artisanale donuts.

Gekwalificeerde partners kunnen onze droom mee realiseren om een (inter)-nationale expansie van Donuttello te verwezenlijken.

Alles dat we verkopen is een guilty pleasure/cheatmeal- concept
- Kleurrijke, kwalitatieve donuts
- Milkshakes in 20+ smaken
- Nespresso koffieconcept
- Wafels en donutwafels

We creëren een grote fanbase in de regio rond onze winkels. Dit doen we door in de eerste plaats een lekker product aan te bieden. Veel reclame te maken aan de hand van sterke videomarketing. Dit allemaal met behulp van professionele foto- en videografie en een gekwalificeerd marketing agency. Een aantrekkelijke winkel om dit alles in te presenteren en tot slot een gemotiveerde en charmante verkoper/verkoopster achter de toog.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis